Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

Όλο το Άγιον Όρος προσεύχεται για τους πανέλληνες του Μυστρά! Τι συνέβη στις 26 Οκτωβρίου…

Γράφει ο Ανάργυρος Ξεπαπαδάκης

04/11/2013
Φίλοι μου… Αυτά που γράφει η στήλη αυτή και βγάζει στη δημοσιότητα να ξέρετε ότι είναι ΑΛΗΘΙΝΑ επιμένει η εφημερίδα, Ε.Ω. Ακούστε λοιπόν, τι γράφει μεταξύ άλλων ο ειδικός συνεργάτης στην Ε.Ω.:
«Σε όλα τα αγιορείτικα μοναστήρια, ο παλμός κάθε ελπίδας και κάθε προσμονής είναι ένας και μοναδικός. Και έχει να κάνει με την ευχή σύμπαντος του Ελληνικού Ορθόδοξου κόσμου:... ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, με την ομάδα του, δηλαδή τους ΠΑΝΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΜΥΣΤΡΑ, (όπως πρώτη έγραψε η Ε.Ω.) και να σώσει τον ελληνισμό βγάζοντας την πατρίδα μας από το αδιέξοδο! Αλλά και το συμπλήρωμα της ευχής: ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ!
Αγιορείτης μοναχός συγκεκριμένα, είπε πως οι ίδιοι οι Πατέρες έχουν μιλήσει για το πρόσωπο αυτό -τον Ηγέτη της Ελλάδος- που με τόση αγωνία αναμένει σήμερα σύμπας ο ελληνισμός! «Ψάξτε καλύτερα στα πατερικά κείμενα, διαβάστε την Αγία Γραφή και τους Γέροντες», αυτή είναι η στοργική συμβολή-γεμάτη αγάπη για τον ελληνικό λαό-του Αγιορείτη μοναχού μας! Που πιστεύει και ο ίδιος πως δεν θα αργήσει να γίνει το μεγάλο «Μπαμ!». Και θα εμφανιστούν οι έλληνες εκείνοι που θα φτιάξουν μία Νέα Ελλάδα!
Μια νέα Ελλάδα που με την επέμβαση της Ρωσίας μάλιστα, κατά της Τουρκίας, ΔΕΝ θα αργήσει η μεγάλη ώρα και στιγμή που η Κωνσταντινούπολη θα δοθεί στους έλληνες, και η Αγία Σοφία θα ξαναλειτουργήσει ως χριστιανικός Ορθόδοξος Ναός! Γράφει το Πενταπόσταγμα gr. Σας το γράφω με δυο λόγια περίπου). «Το Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013 του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Δημητρίου του Μυροβλύτη, ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ για την Ιερά εκείνη Ύστατη Στιγμή που περιμένει η Ελλάδα και η Ορθοδοξία για τον Ναό του Μυστρά με σεβασμό και Πίστη και ΕΤΟΙΜΑΣΘΗΚΑΝ για την Ιεράν Αρχήν του Ελληνισμού!... Είναι η ΜΥΣΤΙΚΗ ΕΚΕΙΝΗ ΟΜΑΔΑ, που μετά από την ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ευλόγησαν τα λάβαρα του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας!...
ΕΚΕΙ, στον Δικέφαλο Αετό όπου ο Έσχατος Θυσιασθείς Αυτοκράτωρ Παλαιολόγος Κωνσταντίνος ορκίσθηκε και εστέφθη για να μεταβεί στην Κωνσταντινούπολη και να πέσει μαχόμενος το 1453… (Μην ψάξετε να τους βρείτε εσείς οι Σιωνιστές και λοιποί ανθέλληνες ευρωπαίοι… Ούτε και σεις οι προδότες του ελληνισμού και της Ορθοδοξίας! Ακούστε με που σας λέω. Έγιναν όλα τόσο μυστικά, που δεν το πήρε ΚΑΝΕΝΑΣ είδηση.
ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΕΚΕΙΝΗ ΩΡΑ προσευχές ανέβαιναν προς τα ουράνια από τον ΙΕΡΟ ΑΘΩΝΑ της Υπερμάχου Στρατηγού, το Άγιον Όρος, τη Μυτιλήνη, την Ρόδο, την Αθήνα, την Θεσσαλονίκη, την ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ, ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ, και όλο τον Ορθόδοξο κόσμο!...
… ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΩΡΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΟΠΟΥ ΕΤΕΛΕΙΤΟ ΕΙΣ ΤΟΝ ΜΥΣΤΡΑΝ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΕΥΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΕΝΩ ΟΙ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΕΥΩΔΙΑΖΑΝ ΕΙΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΝΑ ΜΥΡΟΒΛΥΖΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, Ο ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ,
ΚΑΙ ΜΕΓΑΣ ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ, ΕΔΕΙΞΕ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΙΓΜΗ (όπως σας έγραψα την Παρασκευή) ΔΑΚΡΥΖΕ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΙΕΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΟΥ, ΣΤΗΝ ΙΑΛΥΣΟ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ, ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΝΤΑΡΑΣΣΕΙ… ΜΕ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ!...»
Φίλοι μου. Δεν έχω χώρο για να σας γράψω τον ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΛΟΓΟ των Πατέρων του Αγίου, Όρους, που διαβάσθηκε στους ΠΑΝΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΜΥΣΤΡΑ! Ίσως και κάποιο άλλο άρθρο… Δημοσιεύθηκε στα δύο ΜΜΕ που σας προανέφερα…
Ήρθε λοιπόν η Ώρα να δείξουμε και στον κόσμο και στους δικούς μας ότι «Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΚΙΑΖΕΙ ΦΟΒΕΡΑ ΚΑΜΜΙΑ»… «Ο ΘΕΟΣ ΜΕΘ’ ΗΜΩΝ, ΟΥΔΕΙΣ ΚΑΘ’ ΗΜΩΝ».
«ΘΑΡΣΕΙΤΕ, είπε ο Χριστός, ΕΓΩ ΝΕΝΙΚΗΚΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟΝ».
 
www.lakonikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: