Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

ROTHSCHILD FAMILY: Τους ανήκει σχεδόν όλος ο πλανήτης!


«ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΩ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ» Και έτσι έγινε.. και έτσι εξακολουθεί να γίνεται..
Οικογένεια Rothschilds η Ρότσιλντ όπως θέλουν να τους λένε.. Εχετε ακούσει αυτό το όνομα? Οχι? Ουτε εγώ μέχρι χθες..
Και όμως όλοι ξέρουμε τη Μέρκελ τον Ομπάμα τον Πούτιν τον Μπράουν τον Καραμανλή και τον Παπανδρέου τα πρόσωπα δηλαδή που μας κυβερνούν.. Η μήπως δεν μας κυβερνούν αυτοί?
Παρακάτω θα διαβάσετε ανατριχιαστικά πράγματα που ίσως σας φανούν σενάρια επιστημονικής φαντασίας.. κρατήστε ότι θέλετε, έξυπνοι άνθρωποι είστε..
Απο πού να το πιάσουμε.. να πάμε στο 6.000 π.Χ., στο 0, στις 25 Δεκεμβρίου 2011 η να γυρίσουμε καμιά διακοσαριά χρόνια πίσω?
ROTHSCHILD FAMILY λοιπόν..θάπρεπε να έχουμε ακούσει τουλάχιστον το όνομα τους αφού λέγεται ότι...
είναι οι πλουσιότεροι άνθρωποι στον κόσμο.. ότι είναι τόσο πλούσιοι που με τα λεφτά τους θα μπορουσαν αν δωσουν στεγη σε ολους τους ανθρωπους της γης.. Οτι η περιουσία τους με πιο παλιά στοιχεία πρέπει να ξεπερνά τα 500 τρις. και κατέχουν (μέσω αντιπροσώπων τους) πάνω από 15000 επιχειρήσεις παγκοσμίως, έτσι έφτασαν να έχουν πάνω απο το μισό πλούτο της γης..,
Δηλαδή ο Bill Gates (50 δισ.) ο Ουώρεν Μπάφετ (42 δισ.) ο Κάρλος Σλιμ (40 δισ.) ο Mr ΙΚΕΑ Ίνγκβαρ Κάμπραντ (28 δισ.), ο Ινδός Λάκσμι Μίταλ (23 δισ.), η Miss Loreal Λιλιάν Μπετενκούρ, οι δικοί μας Γουλανδρήδες, Λάτσηδες, Βαρδινογιάννηδες, Κοκκαλαίοι.. τι κάνουν όλοι αυτοί τους δένουν τα κορδόνια?
Ολοι μαζί να ενώσουν τις περιουσίες τους δεν φτάνουν ούτε στο ένα πεντακοσιοστό τους ROTHSCHILD.. και το χειρότερο είναι ότι είναι τελείως αδύναμοι σε περίοδο κρίσης όταν τόσα χρόνια μάζευαν μετοχές, ομόλογα και ακίνητα.. Τι να τα κάνει τα σπίτια που μαζεύει ο Λάτσης όταν τα όπλα αγοράζονται μόνο με μετρητά η με χρυσό..
ROTHSCHILD.. πως έχουν τόσα λεφτά χωρίς να γίνουν πασιγνωστοι? Τους ακούσατε στην τηλεόραση? Οχι γιατί είναι παντού αλλά σαν.. μια σκιά. Οχι γιατί τήρησαν επιμελώς τον 1ο χρυσό κανόνα των υπερπλουσίων, να κρύβουν τον πλούτο και τις μετοχές τους.
Τα λεφτά τα μάζεψαν από 3 αιώνες ασταμάτητης τοκογλυφίας και δανεισμού προκαλώντας παγκόσμια πολεμική ή ιδεολογική σύρραξη, χρηματοδότησαν ναζισμό, κομμουνισμό επαναστάτες και δικτάτορες κάτι που έμαθαν να κάνουν καλά τα τελευταία διακόσια χρόνια..
Τα λεφτά τους δεν φαινονται γιατι εχουν φτιαξει ενα δεδαλώδες συστημα εταιριών μέσα σε αλλες εταιρίες και αυτες μεσα σε άλλες και ου το καθε εξης. Και φυσικά για να μην πληρωνουν εφορία κανουν δωρεες σε ιδρυματα που ελέγχουν οι ιδιοι.. Με αυτο τον τροπο καταφέρνουν να μην πληρωνουν ουτε 1$ .

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα απο την αρχή..
Ο Mayer Amschel Bauer (Μάγερ Άνσελμ Μπάουερ) γεννήθηκε στις 23 Φεβρουαρίου 1743 σε ένα γκέττο της Φρανκφούρτης και είναι Γερμανο-εβραϊκής καταγωγής. Άλλαξε το όνομά του σε Rothschild (Ρότσιλντ στα Γερμανικά σημαίνει κόκκινη ασπίδα) από το σήμα της επιχείρησης του πατέρα του, που διατηρούσε ενεχειροδανειστήριο στη Φραγκφούρτη.
Έκανε 5 γιούς τους οποίους εγκατέστησε σε 5 μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις.
Amschel Mayer Rothschild – Φρανκφούρτη
Salomon Mayer Rothschild – Βιέννη
Nathan Mayer Rothschild – Λονδίνο
Calmann Mayer Rothschild – Νάπολη
James Mayer Rothschild – Παρίσι
Ο Μάγερ εκμεταλλεύτηκε τη θέση του ως οικονομικός σύμβουλος του εκλέκτορα της Έσης και έστησε την πρώτη του οικογενειακή επενδυτική τράπεζα στη γενέτειρά του.

Πολύ γρήγορα επεκτάθηκε και ίδρυσε υποκαταστήματα στα μεγάλα εμπορικά κέντρα της Ευρώπης, με επικεφαλής τους πέντε γιους του: Άμσελ Μάγιερ Ρότσιλντ (1773-1855) στη Φραγκφούρτη, Σάλομον Μάγιερ Ρότσιλντ (1774-1855) στη Βιέννη, Νάθαν Μάγιερ Ρότσιλντ (1777-1836) στο Λονδίνο, Κάλμαν Μάγιερ Ρότσιλντ (1788-1855) στη Νάπολη, Τζέιμς Μάγιερ Ρότσιλντ (1792-1868) στο Παρίσι. Βασικός κανόνας του πατρός Ρότσιλντ, την οποία μετέδωσε στα παιδιά του, ήταν ότι οι επιχειρήσεις δεν θα έπρεπε να ξεφύγουν από τα χέρια της οικογένειας, που θα τους επέτρεπε να κρατήσουν σε πέπλο μυστικότητας το μέγεθος του πλούτου τους και τα επιχειρηματικά τους επιτεύγματα. Ο Mayer Rothschild κράτησε επιτυχώς την τύχη στην οικογένεια με τους προσεκτικά τακτοποιημένους γάμους μεταξύ των «στενά συνδεδεμένων» οικογενειακών μελών.
Μεγάλη ώθηση στις επιχειρηματικές δραστηριότητες των Ρότσιλντ έδωσαν η Γαλλική Επανάσταση και οι Ναπολεόντειοι Πόλεμοι (1792-1815). Από το 1813 και για 2 χρόνια ο Nathan Mayer Rothschild που βρισκόταν στο Λονδίνο χρηματοδοτούσε την Βρετανική πολεμική μηχανή και άλλα εμπόλεμα μέρη με δάνεια, σιτηρά, βαμβάκι, αποικιακά προϊόντα και όπλα.
Ανέπτυξαν ένα δίκτυο πρακτόρων, ναυλωτών και αγγελιαφόρων για να μεταφέρουν το χρυσό και τις πληροφορίες σε ολόκληρη την Ευρώπη. Αυτή η ιδιωτική υπηρεσία πληροφοριών επέτρεψε στον Nathan να λάβει στο Λονδίνο την είδηση της νίκης του Ουέλλινγκτον στη μάχη του Βατερλώ μια πλήρη μέρα μπροστά από τους κυβερνητικούς επίσημους αγγελιοφόρους. Έτσι κυκλοφόρησε την ψευδή είδηση της νίκης του Ναπολέοντα, με αποτέλεσμα οι τιμές στο Χρηματιστήριο να καταρεύσουν και να χάσουν το 98% της αξίας τους. Αμέσως ο Nathan τις εξαγόρασε έναντι εξευτελιστικών ποσών και έτσι όλος ο έλεγχος της Βρετανικής οικονομίας πέρασε στα χέρια της οικογένειας. Φυσικά αυτό πολλαπλασίασε την περιουσία της οικογένειας και της δικής του.
Οι Ρότσιλντ συμμετείχαν στο κονσόρτσιουμ που χορήγησε τα δύο δάνεια στην επαναστατημένη Ελλάδα το 1824, ενώ ήταν και από τους ιδρυτικούς μετόχους της Εθνικής Τράπεζας το 1841. Αργότερα χρηματοδότησαν την εγκατάσταση Εβραίων στην Παλαιστίνη κατά τη διάρκεια του μεσοπολέμου και υπήρξαν θερμοί υποστηρικτές του κράτους του Ισραήλ.
Φυσικά σαν δυνατή Εβραϊκή οικογένεια που σέβεται τον εαυτό της είναι βαθεία χωμένη στην ιστορία με την ίδρυση του Εβραϊκού κράτους. Για να μην πούμε ότι την ύπαρξη του την οφέιλει στην οικογένεια και μόνο. Ο James Mayer Rothschild Βαρώνος τότε, ήταν χρηματοδότης και υποστηρικτής της κίνησης για το «κράτος του Ίσραήλ». Το 1917 ο Walter Rothschild δεύτερος Βαρώνος της οικογένειας και γιός του Nathan Mayer Rothschild ήταν ο παραλήπτης της Διακήρυξης Balfour, η οποία δέσμευσε τη βρετανική κυβέρνηση στην καθιέρωση στην Παλαιστίνη ενός εθνικού «σπιτιού» για τους εβραϊκούς ανθρώπους. Ο James Mayer Rothschild χρηματοδότησε την οικοδόμηση της «Κνεσέτ» ως δώρο στο κράτος του Ισραήλ.
Τον Ιούλιο του 2003, μια σημαντική αναδιοργάνωση της επιχειρησιακής δομής των Rothschild πραγματοποιήθηκε όταν οι τράπεζες του Λονδίνου και του Παρισιού ενώθηκαν μέσω ενός νέου κύριου εταιρεία χόλντινγκ, Concordia BV, υπό την προεδρία του Δαβίδ Rene de Rothschild. Κάτω από αυτό το έμβλημα, οι απο τους Rothschild συνεργάτες Banque ελέγχουν τις τραπεζικές επιχειρήσεις στη Γαλλία και την ηπειρωτική Ευρώπη. 26% απο την Rothschild Continuation Holdings AG πωλήθηκαν το 2005 σε στην Jardine (στρατηγική κίνηση), η οποία είναι υποκατάστημα της Matheson & της Co. του Χόνκ-Κόνκ.
Οι οικογενειακές τραπεζικές επιχειρήσεις Rothschild καινοτόμησαν στη διεθνή υψηλή χρηματοδότηση κατά τη διάρκεια της εκβιομηχάνισης της Ευρώπης και συνέβαλαν στην υποστήριξη των συστημάτων σιδηροδρόμων ανά από τον κόσμο και στη σύνθετη κυβερνητική χρηματοδότηση για τα προγράμματα όπως το κανάλι Σουέζ.
Εκεί που τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται μελανά. Ήδη μέχρι τότε υπάρχουν αναφορές για λαδόματα, εκβιασμούς και όλα τα καλά που ακολούθουν όλους τους κροίσους.

Ένας άλλος απόγονος του James, ο Edmond Adolphe de Rothschild (1926-1997) ίδρυσε την ομάδα LCF Rothschild, που έδρευσε στη Γενεύη, η οποία επεκτείνεται σήμερα σε 15 χώρες ανά τον κόσμο. Αν και αυτή η ομάδα είναι πρώτιστα μια οικονομική οντότητα, ειδικεμένος στη διαχείριση ενεργητικού και τις ιδιωτικές τραπεζικές εργασίες, οι δραστηριότητές της καλύπτουν επίσης την οινοποίηση (με τα κτήματα στο Μπορντώ, την Ν.Αφρική και την Αργεντινή), τη μικτή καλλιέργεια, τα ξενοδοχεία πολυτελείας, και τους αγώνες γιότ. Η ομάδα LCF Rothschild προεδρεύεται αυτήν την περίοδο από το Benjamin de Rothschild, γιος του Edmond 2ος των βαρώνων. Στο βιβλίο «Πρόγονοι εξ αίματος» του Fritz Springmeier αναφέρει με τις δικές του αποδείξεις ότι οι Rothschild είναι ένας από 13 δυναστικούς προγόνους εξ αίματος που συνδέονται με τους «Illuminati».
Ακόμα έχει ειπωθεί από ερευνητές ότι ο Mayer Α. Rothschild ίσως έχει γράψει τα πρωτόκολλα της Σιόν!! «Κάποια όπως τα 20-23 χρειάζονται τρομερές τραπεζικές και επενδυτικές γνώσεις που λίγοι όπως ο Mayer ήξεραν» είπαν.Τα πρωτόκολλα της Σιόν είναι «διαλέξεις» για luciferians (illuminati, freemasons) απαριθμώντας ένα απίστευτο σχέδιο να νικήσουν τον δυτικό πολιτισμό, να υποτάξουν την ανθρωπότητα, και να συγκεντρώσουν «όλο τον πλούτο του κόσμου… στα χέρια μας.» Το βιβλίο τεκμηριώνει, στοιχεία που διέρρευσαν στην τσαρική μυστική αστυνομία και δημοσιεύθηκαν στην Ρωσία το 1905. Το ζήτημα του αντισημιτισμού εκτρέπει την προσοχή από αυτήν την πλοκή που έχει ξετυλίξει για πάνω από 200 έτη και είναι πίσω από την παγκόσμια κυβέρνηση, την 11 Σεπτεμβρίου, το Ιράκ, την ασφάλεια πατρίδας και τον ψευδή πόλεμο στον «τρόμο».
Οι σκευωροί ελέγχουν τον παγκόσμιο πλούτο. Οι πολυεθνικές εταιρίες τους έχουν τα σύμβολα Freemason για τα λογότυπα. Η Shell και η Citibank έχουν τον ήλιο αύξησης, στην Exxon ο διπλός σταυρός, η CBS και Time Warner έχουν το μάτι Horus Alcan και η AOL τον κύκλο στο τρίγωνο. Τα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας, η εκπαίδευση και η πολιτική όλα δημιουργούν μια παραίσθηση της δημοκρατίας προκειμένου να ελεγχθεί και να αφαιρεθεί η ανθρωπότητα. Σχεδόν όλοι οι αμερικανικοί Πρόεδροι συμπεριλαμβανομένου του Τζορτζ Μπους είναι freemasons η illuminati.
Οταν κάποιος μπορεί να ελέγξει τα μέσα ενημέρωσης, τους πολιτικούς και τα χρηματιστήρια όπως συμβαίνει με τους ROTHSCHILD, τότε το να κερδίσει χρήματα είναι παιχνιδάκι, το ίδιο και η πρόκληση πολέμων. Η πρόκληση πολέμων είναι ένας θαυμάσιος τρόπος να δημιουργήσεις τεράστιες περιουσίες και να καταστρέψεις το κοινωνικό κατεστημένο. Δανείζεις χρήματα και στις δύο πλευρές για να χρηματοδοτήσουν τον πόλεμο και στη συνέχεια τους δανείζεις ακόμα περισσότερα για να ξαναχτίσουν τις κατεσραμμένες χώρες τους. Αυτοί χρεώνονται σε σένα και εσύ αυξάνεις τα πλούτη σου.Τέτοιος έλεγχος και εξουσία σου επιτρέπουν να φτιάξεις μια καινούργια κοινωνία κατά το πρότυπο σχεδίου σου, αφού ο πόλεμος που προκάλεσες και χρηματοδότησες κατέστρεψε τον παλιό κοινωνικό ιστό.
Κάνουμε εδώ μια παύση και ερχόμαστε στο σήμερα: DAVID MAYER DE ROTHSCHILD(Γεννήθηκε στο Λονδίνο στις 25 Αυγούστου 1978).
Είπαμε αρκετά.. τα υπόλοιπα βρείτε τα μόνοι σας..

Δεν υπάρχουν σχόλια: