Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

Είναι ντροπή και αίσχος να αφήνετε(Αφήνουμε) τους Γερμανοτσολιάδες να βρωμίζουν την πλατεία Συντάγματος-Ο λαός οφείλει να αναλάβει τις ευθύνες του και να τους πετάξει έξω από το προαύλιο της δημοκρατίας

dosilogoi2
Αξίζει προσοχής ένας λαός που ανέχεται τέτοιου είδους συμπεριφορές και πρακτικές χωρίς αντίδραση ; Μην μας αρχίσετε το παραμύθι περί δημοκρατίας, γιατί εμείς είμαστε με το …αγγλικό δίκαιο.

Κάλεσμα με σκοπό νέα συγκέντρωση για την παραμονή της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση διοργανώνεται για ακόμη μια φορά μέσω των social media για την Δευτέρα 22 Ιουνίου στο Σύνταγμα, στις 19:30 στο περιθώριο διεξαγωγής της έκτακτης Σύνοδου Κορυφής για την Ελλάδα.
Η πρώτη διαδήλωση υπό το σύνθημα «Μένουμε Ευρώπη» πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Συντάγματος χθες Πέμπτη με μεγάλη συμμετοχή.
Tο μήνυμα που καλεί τους πολίτες στην συγκέντρωση είναι το εξής:...

«Πολίτες της Αθήνας,
Την Δευτέρα πραγματοποιείται μια ακόμα Σύνοδος Κορυφής στην Ευρώπη η οποία θα είναι καθοριστική για την χώρα μας. Η κλεψύδρα αδειάζει και το καράβι Ελλάδα πλησιάζει ακυβέρνητο στα βράχια. Οι χειρότεροι φόβοι μας καθημερινά τείνουν να γίνουν πραγματικότητα.
Η μεγαλειώδης συγκέντρωση των πολιτών της Αθήνας την περασμένη Πέμπτη, μας έδειξε το δρόμο. Δεν υπάρχουν περιθώρια για εφησυχασμό. Να βγούμε στους δρόμους και στις πλατείες πολλοί περισσότεροι, να βροντοφωνάξουμε και πάλι “Μένουμε Ευρώπη”.
Να το βάλουν καλά στο μυαλό τους όσοι επεξεργάζονται σχέδια Grexit, δραχμής και μετατροπής της χώρας μας σε νησίδα “δημοκρατίας” σταλινικού τύπου.
Εμείς οι πολίτες που απαιτούμε να παραμείνει η Ελλάδα στην Ευρώπη και στο Ευρώ, που απαιτούμε να παραμείνει μέλος της μεγάλης Δημοκρατικής Κοινότητας, πρέπει να είμαστε και πάλι στο Σύνταγμα την Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015 και ώρα 19:30 κρατώντας μόνο Ελληνικές και Ευρωπαϊκές σημαίες και τις σφυρίχτρες μας.
Η Πρωτοβουλία ανήκει αποκλειστικά στους πολίτες και όχι σε κόμματα. Είναι ευπρόσδεκτοι να βοηθήσουν όλοι ανεξαιρέτως».
Οι θεραπαινίδες των γερμανών οι πασοκονεοδημοκράτες-ποταμίσιοι ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ, στο Σύνταγμα με ό,τι πιο ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ, , παρασιτικό, θρησκόληπτο, αμόρφωτο, πελατειακό, λαμογίστικο, μισθοφορικό, ανθρώπινο ευρω-σκουπίδι έχει ο τόπος!
Μαζί με τους αυλοκόλακές τους θα παρελάσει στο Σύνταγμα όλο το νεοφιλελεύθερο-φασιστικό καννιβαλικό σκυλολόι που κυριολεκτικά ΚΑΤΕΔΙΔΕ στην Τρόικα προς κατεδάφιση τα εργασιακά, ασφαλιστικά, πολιτικά και κάθε είδους δικαιώματα που κέρδισε ο λαός με τόσο αίμα και αγώνες για πολλά χρόνια….
Θα αφήσουμε να κοπρίσει το Σύνταγμα όλο το ΠΡΟΔΟΤΑΡΙΟ του γερμανοδοσιλογικού-ντόπιου κατεστημένου, από το σχιζοφρενή ελ-λαδέμπορα μπουμπούκο ως το Μίχαλο… το Σύνταγμα;

 Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ συμφωνεί απόλυτα με το ixnos.blogspot που φιλοτεχνει το θέμα(εξ ου και το ομώνυμο αναρτητέο)

Aντί οι δοσίλογοι, και οι ρουφιάνοι τους να είναι έντρομοι, χωμένοι στις τρύπες τους, μαγάρισαν το Σύνταγμα για λογαριασμό των τοκογλύφων και θέλουν να το επαναλάβουν.

Μαγάρισαν μαζί με το Σύνταγμα τα αναρίθμητα θύματα της μνημονιακής σφαγής, ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ: 10.000 αυτόχειρες, 17.700 άστεγοι (μόνο στην Αττική), 1.500.000 επίσημοι άνεργοι, 1.000.000 απλήρωτοι εργαζόμενοι, 300.000 νεομετανάστες, τα 4/5 της κοινωνίας στα όρια της εξαθλίωσης…

Ας αποφασίσει ο καθένας μόνος του αν θα ανεχθεί ξανά να τρώει ο ίδιος, ο λαός του κι η ιστορία του τις φτυσιές των ευρωλάγνων…

www.makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: