Κυριακή 2 Αυγούστου 2015

Οργονίτες - Συλλέκτες βιοενέργειας... αλλά για ποιους;


Σε όποια γωνία και αν κοιτάξεις, σχεδόν σε κάθε σπίτι θα βρεις τουλάχιστον έναν επιτραπέζιο οργονίτη, ενώ τα μενταγιόν δίνουν και παίρνουν από στόμα σε στόμα και από άτομο σε άτομο. Το ¨καρτέλ¨ των οργονιτων καλά κρατεί αφού αναπτύσσεται συνεχώς βασιζόμενο επάνω στην άγνοια των απλών ανθρώπων που θεωρούν πανάκια τον οργονιτη, νομίζοντας ότι θα τους προστατέψει από όλα τα δείνα του κόσμου...

 Ο οργονιτης αποτελείται κυρίως από δυο συστατικά, χαλκό και κρυστάλλους χαλάζια. O χαλκός είναι ένα από τα καλύτερα αγώγιμα υλικά πολλών διαφορετικών μορφών ενέργειας, ενώ ο κρύσταλλος χαλαζίας, λόγο της μοριακής του δομής, είναι συσσωρευτής ενέργειας. Ο χαλκός με την σπειροειδή του μορφή συλλέγει την ενέργεια και την τροφοδοτεί προς το κέντρο της σπείρας που βρίσκεται ο χαλαζίας για την αποθήκευση της.

 Όλα καλά μέχρι εδώ όσο αφορά την λειτουργία αυτής της ενεργό –πατέντας, το θέμα είναι τι είδους ενέργεια αποθηκεύει, και για ποίον την αποθηκεύει. Tο ¨καρτέλ¨ κατασκευής οργονιτων ισχυρίζεται ότι συλλέγει την οργόνη από το περιβάλλον και την μετατρέπει σε μία ευεργετική ενέργεια για τον ανθρωπινό οργανισμό, γιαυτό και η άλλη ονομασία των οργονιτων είναι ¨αιθερικοι μετατροπείς¨. Εκτος αυτού, έχουν μπλέξει και τα είδη των ενεργειών συγχύζοντας σκόπιμα την ενέργεια του οργονιτη με αυτήν του αιθέρα. Ο αιθέρας δεν έχει σχέση με οργονιτες και αυτό πρέπει να το καταλάβουν καλά όλοι όσοι αγοράζουν οργονιτες με το τσουβάλι, όσο σχέση έχει η γνήσια αρχαιοελληνική Ζέα με την μεταλλαγμένη νέο-εισαγομένη Ζέα της Μονσαντο άλλο τόσο σχέση έχουν οι οργονιτες με τον αιθέρα. 

Οι αρχαίοι προγονοί μας που ασχολήθηκαν εκτενώς με την λεπτοφυή ενέργεια, την ονόμασαν ¨αιθέρα¨, και πίστευαν ότι ήταν ένα ¨στρώμα ενέργειας¨ που καλύπτει τα πάντα σε όλο το σύμπαν χωρίς να αφήνει πουθενά ¨ενεργειακό κενό¨. Σε κανένα κείμενο δεν αναφέρεται η λέξη οργόνη. Η οργόνη σαν επίσημος ορός εισήχθη την δεκαετία του 1940 από τον Γερμανό Βίλχελμ Ράιχ που εργάστηκε πάνω στην απόδειξη μίας ¨αόρατης ενέργειας¨ που καλύπτει τα πάντα, δηλαδή εννοούσε κάτι αντίστοιχο με τον αιθέρα, άλλα αν όμως χρησιμοποιούσε τον ορό ¨αιθέρας¨ τότε δεν θα φαινόταν πως έκανε καμία νέα ανακάλυψή διότι τον είχαν προλάβει ήδη οι αρχαίοι ημών πρόγονοι, έτσι σαν πονηρός Ευρωπαίος σκαρφίστηκε να αλλάξει το όνομα αυτής της (υποτίθεται) νέο-ανακαλυφθεισας λεπτοφυούς ενέργειας και ξαφνικά, να και η μεγάλη ανακάλυψή που ακούει στο όνομα ¨οργόνη¨.

Μήπως το ίδιο δεν έκαναν άλλωστε όλοι οι Ευρωπαίοι του μεσαίωνα κλέβοντας χειρόγραφα από τους αρχαίους Έλληνες και τα παρουσίαζαν σαν δικά τους, για ποίον να πρωτοπουμε, για τον Κοπέρνικο, τον Νεύτωνα και ένα σωρό άλλους κλέπτω- εφευρέτες, μονό ο Βίλχελμ Ράιχ θα μας πείραζε! Άλλωστε αν η οργόνη με τον αιθέρα είναι το ίδιο, γιατί δεν παραδέχθηκαν εξαρχής ότι πρόκειται για τον αιθέρα, άλλα ¨έκατσαν¨ και της έδωσαν το νέο όνομα ¨οργόνη¨, και αν είναι κάτι διαφορικό ο αιθέρας από την οργόνη γιατί συγχέουν αυτές τις δυο ενέργειες! Η απάντηση είναι απλή… «η οργόνη σαν νέα ανακαλυφθεισα ενέργεια δεν υπάρχει, διότι είναι υποκλοπή των αναφορών που έχουν γίνει διαχρονικά για τον αιθέρα, και οι οργονιτες ουδεμία σχέση έχουν με τον αιθέρα».
Τελικά τι ρολό ¨βαράνε¨ οι οργονιτες αφού δεν είναι αυτό που μας παρουσιάζουν; 

Οι περιβόητοι οργονιτες δεν είναι τίποτα άλλο πάρα συλλέκτες της βίο-ενέργειας που παράγει η ανθρωπινή ψυχή, δηλαδή συγκεντρώνουν την ενέργεια του σώματος (μενταγιόν) η του χώρου (πυραμίδες κτλ) σαν συλλέκτες ψυχό-ενέργειας και την αποθηκεύουν στο εσωτερικό τους, ώστε να έρχονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα οι ενεργό- ρουφηχτές (σκεπτομορφες, σκιες, σκοτεινές υπάρξεις και διάφορα άλλα σκοτεινά οντά) ρουφώντας όση ενέργεια έχουν συλλέξει οι οργονιτες , ¨πίνοντας¨ στην υγεία των κορόιδων!

 Τελικά οι οργονιτες δεν μαζεύουν ενέργεια για τους κατόχους τους, ενισχύοντας την βίο-δυναμική τους υπόσταση, άλλα τουναντίον, απορροφούν την βίο ενέργεια τους για τα ¨μεγάλα αφεντικά¨. 

Οι περισσότεροι που έβαλαν οργονιτη σπίτι τους η επάνω τους, τους έπιασε πονοκέφαλος, υπνηλία, πόνος στην μέση η μία γενική αδιαθεσία. Τα συμπτώματα αυτά, σε μερικούς κράτησαν λίγες μέρες, ενώ σε μερικές περιπτώσεις είχαν μεγαλύτερη διάρκεια. βέβαια αν πήρατε τηλέφωνο και ρωτήσατε τον κατασκευαστή για τα συμπτώματα σας, θα σας είπε ότι αυτό είναι φυσιολογικό να συμβεί διότι σας καθαρίζει την αύρα και άλλα τέτοια παραμυθία, λογικό είναι αφού ούτε και αυτοί ξέρουν κατά βάθος τι κατασκευάζουν, διότι το κακό ξεκίνα λίγο πιο ¨ψηλά¨ από δαύτους. Όλα αυτά τα αρνητικά συμπτώματα είναι η απώλεια ενέργειας που φεύγει από τον σώμα για να γεμίσει την ¨μπαταρία του οργονιτη¨ και αυτό δεν λέγεται καθαρισμός της αύρας άλλα ξεζούμισμα. 

Σκεφτείτε όλοι αυτοί οι χιλιάδες οργονιτες τι ενεργειακό δίκτυο έχουν δημιουργήσει παγκοσμίως εν άγνοια των ανθρώπων που λειτουργούν πλέον σαν ένα ¨ενεργειακό εκκολαπτήριο¨ που ταιζει τα μεγάλα αφεντικά του σκότους.
Όλοι οι ¨αφυπνισμένοι¨ και ¨ψαγμένοι¨ ενεργειακά θα πρέπει να αναρωτηθούν για πολλά από όσα χρησιμοποιούν η πιστεύουν, κατά ποσόν είναι σωστά και θα πρέπει να επαναπροσδιορίσουν τις άποψής τους σε πολλά ζητήματα. δεν είναι κακό να παραδεχθεί κάνεις ότι έκανε λάθος, το κακό είναι όταν συνεχίζεις να πραττεις το ίδιο λάθος εις γνώση σου.

Στην έσχατη εποχή που διανύουμε πρέπει να είμαστε προσεκτικοί με όλα, ειδικά ότι μας δίνεται (δήθεν) για το κάλο μας. Όλοι ξέρουμε ότι πολλά από όσα γνωρίζουμε από την παιδική μας ηλικία είναι ένα ψέμα η στην καλύτερη περίπτωση μία διαστρεβλωμένη αλήθεια, τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται και τίποτα δεν διαχέεται με τόση ευκολία στο ευρύ κοινό αν πραγματικά δεν το έχει επιτρέψει το ίδιο το σύστημα. Αν οι οργονιτες ήταν όντως τόσο ευεργετικοί όσο διαφημίζουν τότε αυτή την στιγμή δεν θα ζούσε κάνεις κατασκευαστής τους, αν όμως έκαναν την ζημία που πραγματικά κάνουν τότε θα είχε δημιουργηθεί ένα ¨καρτέλ¨ που θα σκόρπιζε οργονιτες ακόμη και στο τελευταίο σπίτι. Τελικά συμβαίνει το δεύτερο και ο ευκολόπιστος άνθρωπος άλλη μία φορά αναζήτα το μαγικό ραβδί που θα τον προστατέψει από όλα. Ο οργονίτης δεν είναι άπλα μία άπατη που σας τρώει τα χρήματα, αυτό είναι το λιγότερο, είναι μία ενεργειακή παγίδα που σας τρώει και την ενέργεια, δηλαδή διπλό χάσιμο.

Συνάνθρωπε όταν αγοράζεις οργονιτες και συναφή φυλακτά υποτιμάς τον εαυτό σου, τίποτα δεν έχει την δύναμη που έχεις εσύ, εσύ είσαι ο ¨οργονίτης¨ που αναζητάς, εσύ είσαι αχαλίνωτη δύναμη και εσύ είσαι η μικρογραφία του όλου. Οι αρχαίοι μας είχαν επικοινωνία με τα ουράνια αδέρφια μας, φορώντας άπλα έναν μανδύα, εσύ λοιπόν τι ψάχνεις να βρεις πάρα έξω! 

Οι σκέψεις σου και η θέληση σου μπορούν να σε προστατεύουν από τα πάντα, ενώ η πίστη στον εαυτό σου μπορεί να σε ταξιδέψει παντού.
Πέταξε τα όλα από πάνω σου, δοκίμασε τα όρια του εαυτού σου και θα εκπλαγείς.

Πηγή:  diogeneis.blogspot.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: