Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ: Ψάχνουν σπίτια για να στεγάσουν 86.000 πρόσφυγες!

stin_kavala_apovivastikan_450_prosfyges_apo_ti_mytilini_1
Σε μια πρωτοφανή καταγγελία προέβη σήμερα, κατά τη διάρκεια παρέμβασης του στην πρωινή εκπομπή του Mega, ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, Βαγγέλης Λαμπράκης, αποκαλύπτοντας... το σχέδιο της κυβέρνησης για την μεταφορά χιλιάδων μεταναστών στον Έβρο.
Όπως δήλωσε ο κ. Λαμπράκης η κυβέρνηση αναζητά κατοικίες για να στεγάσει πρόσφυγες και μετανάστες στον Έβρο, στο πλαίσιο προγράμματος της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
alex708_5
Σύμφωνα με τον Δήμαρχο, 86.000 πρόσφυγες πρόκειται να εγκατασταθούν στον Έβρο και σε άλλα 5 σημεία της χώρας, με βάση πρόσφατη κοινή Υπουργική απόφαση.
Ο κ. Λαμπράκης τόνισε ότι στον Έβρο συγκεκριμένα θα εγκατασταθούν πάνω από 6.000 ατομα, κατά βάση μουσουλμάνοι, για τουλάχιστον δύο χρόνια, με την αρχή να γίνεται τον Μάρτιο του 2016.
Όπως αποκάλυψε ο Δήμαρχος της Αλεξανδρούπολης, ήδη στελέχη των συναρμόδιων Υπουργείων επισκέφτηκαν την Αλεξανδρούπολη προκειμένου να διερευνήσουν την διαθεσιμότητα σε καταλύματα, κάτι που μάλιστα οι τοπικές αρχές ανακάλυψαν τυχαία.
Ο δήμαρχος τόνισε πως δεν πρόκειται να επιτρέψει να υλοποιηθεί μια τέτοια απόφαση σε μια τόσο ευαίσθητη περιοχή, με πολύ έντονο το μουσουλμανικό στοιχείο.
www.crashonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: