Σάββατο 16 Ιουλίου 2016

ΗΠΑ και ΟΗΕ ετοιμάζουν παγκόσμιο στρατό!

'Strong Cities'Τον περασμένο Σεπτέμβριο, η γενικός εισαγγελέας Loretta Lynch ανακοίνωσε στα Ηνωμένα Έθνη ότι το γραφείο της θα ξεκινήσει εργασίες σε διάφορες αμερικανικές πόλεις για να σχηματίσουν αυτό που ονομάζεται «Δίκτυο Ισχυρή Πόλεων» (SCN), μια παγκόσμια πρωτοβουλία επιβολής του νόμου
Αυτό ισοδυναμεί με τίποτα λιγότερο από την...
υποταγή των εθνικών νόμων στους νόμους των Ηνωμένων Εθνών που στο εξής θα εφαρμόζονται στις ίδιες τις Ηνωμένες Πολιτείες – χωρίς καμία διαβούλευση με το Κογκρέσο – καθώς και σε όσες άλλες πόλεις συμμετέχουν παγκοσμίως.

Σήμερα έρχεται ένα νέο μακελειό στη Νίκαια της Γαλλίας, τρομοκρατικό χτύπημα χωρίς υπογραφή και έργο ενός άνδρα ανένταχτου σε ομάδα, χωρίς μητρώο εκτός από μερικές μικροκλοπές. Μάλιστα τα νεότερα στοιχεία κάνουν λόγο για έναν Τυνήσιο καθόλου θρησκευόμενο, παντρεμένο με παιδιά που έπινε και χόρευε σάλσα, ενώ στο διαμέρισμα του δεν βρέθηκε απολύτως κανένα στοιχείο ότι ανήκε σε οργάνωση.


Η όλη «επίθεση» επίσης αφήνει πολλά ερωτηματικά, στη διάρκεια μιας εθνικής γιορτής όπου απαγορεύονται να κυκλοφορούν φορτηγά εκείνος «είχε άδεια» και ενώ υποτίθεται είναι οι Γάλλοι πανέτοιμοι και οπλισμένοι για τρομοκρατικές επιθέσεις, αυτός κατάφερε ανενόχλητος να περπατήσει το όχημα σχεδόν δυο χιλιόμετρα και ένας μόνος τυχαίος πολίτης να προσπαθεί ηρωικά να τον σταματήσει!

Οι δυτικοί ισχυρίζονται ότι το Ισλαμικό Κράτος μέσω των social media -facebook & twitter- πανηγυρίζουν, παρότι δεν ανέλαβαν την ευθύνη. Των social media που υποτίθεται ισχύουν πλέον αντιτρομοκρατικοί νόμοι που ελέγχουν τέτοιους λογαριασμούς, ώστε να τους ερευνούν ακόμα και να τους κλείνουν. Ωστόσο «κάποιοι» παραμένουν ανοικτοί για… λόγους επικοινωνιακούς;
Όλοι οι αναλυτές κάνουν λόγο ότι τα δάκρυα του Ομπάμα και των λοιπών της Δύσης και η δήθεν ανησυχία για το θέριεμα του Ισλαμικού κράτους είναι κροκοδείλια και ότι η Δύση φέρει την ευθύνη, αφού ο Ομπάμα και λοιποί -και μέσα σε αυτούς είναι και το Ισραήλ- εν γνώσει τους βοήθησαν τις δυνάμεις της Αλ Κάιντα στη Συρία, άρα πόσο πιθανό είναι ότι θα χρησιμοποιήσει αυτή την «παγκόσμια αστυνομική δύναμη» πραγματικά εναντίον των τζιχαντιστών; 

Οι αμερικάνοι αναρωτιούνται και ίσως θα έπρεπε κι εμείς: «Τι σημαίνει μια παγκόσμια αστυνομική δύναμη στις πόλεις μας; Αυτή ακριβώς είναι η παραίτηση της αμερικανικής κυριαρχίας».

“Launch of Strong Cities Network to Strengthen Community Resilience Against Violent Extremism.”

Srong cities 2
Η «Έναρξη του Δικτύου Ισχυρών Πόλεων για την ενίσχυση της κοινοτικής ανθεκτικότητας κατά του βίαιου εξτρεμισμού» – αυτός ήταν ο τίτλος στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Δικαιοσύνης και δύσκολο να μην πάει ο νους στο πρόγραμμα του Ινστιτούτου Ροκφέλερ που επιβραβεύει τις «ανθεκτικές πόλεις» (το project λέγεται «100 Resilient Cities», ο δημιουργός είναι το Ίδρυμα «Rockefeller»ενάντια στη λιτότητα, τις φυσικές καταστροφές και την τρομοκρατία. Στο πρόγραμμα συμμετέχουν και οι Καμίνης και Μπουτάρης, ο πρώτος μάλιστα πήρε και διάκριση για την πόλη του, την Αθήνα! 

Η Lynch προσέδωσε ένα παγκόσμιο χαρακτήρα (δηλαδή, των Ηνωμένων Εθνών) στη συμμετοχή τότε λέγοντας: «Καθώς συνεχίζουμε να αντιμετωπίζουμε μια σειρά από εγχώριες και παγκόσμιες απειλές της τρομοκρατίας, αυτή η καινοτόμος πλατφόρμα θα επιτρέψει στις πόλεις να μάθουν μία από την άλλη, για την ανάπτυξη βέλτιστων πρακτικών και να οικοδομήσουμε την κοινωνική συνοχή και την κοινωνική ανθεκτικότητα εδώ στην πατρίδα μας και σε όλο τον κόσμο».

Αυτό το διεθνιστικό χαρακτήρα έφερε στο προσκήνιο από το γεγονός ότι το «Δίκτυο δυνατές πόλεις» ξεκίνησε στις 29 Σεπτεμβρίου όχι στο Λευκό Οίκο ή το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας, ή στην έδρα του FBI ή οπουδήποτε αλλού ότι θα μπορούσε να ταιριάζει σε ένα εθνικό έργο, αλλά… στα Ηνωμένα Έθνη!

Η Νέα Υόρκη ήταν από τις πρώτες πόλεις που ανταποκρίθηκαν τότε, εγείροντας τις ενστάσεις των ακτιβιστών τόσο για άδικη μεταχείριση του κάθε μουσουλμάνου που κατοικεί ειρηνικά στις πόλεις, αλλά και για περιορισμό των ελευθεριών των ίδιων των πολιτών.

Έκτοτε έχουμε διάφορες «επιθέσεις» που ευνοούν την ανάπτυξη περισσότερης στρατονομίας τόσο στην Ευρώπη όσο και στις ΗΠΑ. Κάθε φορά που πάει να λήξει η κατάσταση έκτακτης ανάγκης στη Γαλλία, όλο κάτι γίνεται και παίρνει παράταση, με τους Γάλλους πια να έχουν μάθει να κυκλοφορούν ανάμεσα σε οπλισμένους στρατιώτες και αστυνομικούς. Λες και με αυτό κατάφεραν να αποτρέψουν κάτι.

Αλλά όπως λέει και το ρητό, «η συνήθεια ενός κακού είναι χειρότερη από το ίδιο το κακό».
Συνηθίζουμε στον έλεγχο μας, στον περιορισμό των ελευθεριών και δικαιωμάτων μας, στην τρομοκρατία του ίδιου του κρατικού μηχανισμού στο όνομα της υπεράσπισης μας – μια εικόνα που έχει αρχίσει να γίνεται παγκόσμιο περιβάλλον.

Στο όνομα της καταπολέμησης της τρομοκρατίας, μια θάλασσα χρήματα σπαταλιούνται τη στιγμή που οι ανισότητες μεγαλώνουν.

Και στο τέλος αναρωτιέται κανείς. Όλος αυτός ο στρατός μήπως ετοιμάζεται για αυτό που οι ίδιοι ξέρουν ότι θα έρθει; Και δεν είναι το Ισλάμ, αλλά οι εξεγέρσεις που σιγοβράζουν στο παγκόσμιο καζάνι της λιτότητας, της ανεργίας και της αποβιομηχάνισης.

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ έχει «προειδοποιήσει» ότι με τις πολιτικές του – βγάζοντας στρατιές ρομπότ που θα αντικαταστήσουν σχεδόν όλες τις δουλειές που κάνει ο άνθρωπος – η παγκόσμια ανεργία θα εκτιναχθεί στα ύψη, διαλύοντας και όλα τα ήδη προβληματικά ασφαλιστικά ταμεία. Αυτό σημαίνει οικονομικός και κοινωνικός Αρμαγεδδών. Αυτό σημαίνει κοινωνικές εξεγέρσεις, κάτι που οι ίδιοι θεωρούν ως αναμενόμενο.

Έτσι, η Παγκόσμια Ελίτ εξοπλίζεται.

Στο αστείο της ημέρας, θα μπορούσε να αναφέρει κανείς τη δήλωση του Τραμπ – του εθνικιστή Τραμπ – ότι όταν γίνει πρόεδρος θα ζητήσει συνεργασία με το ΝΑΤΟ για να πατάξει την τρομοκρατία. Γελάστε ελεύθερα!

πηγή: nea.allnewz.gr
www.i-gata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: