Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

Ολοι οι τραπεζικοί λογαριασμοί των 300 εθνοκηφήνων



trapezes1
Το makeleio.gr δημοσιοποιεί 18 μέρες πριν από τις εκλογές τους φανερούς τραπεζικούς λογαριασμούς(τουλάχιστον όσοι είναι μέσες άκρες γνωστοί)από τα πόθεν έσχες των 300 εθνοκηφήνων της Ελληνικής Βουλής...



trapezes2
Το κάνουμε για να αποδείξουμε στην κοινή γνώμη(όχι ότι δεν το ξέρει)ότι οι περισσότεροι(πλην εξαιρέσεων)είναι ανεπάγγελτοι, κηφήνες, τεμπέληδες και άεργοι. Δεν δούλεψαν ποτέ στη ζωή τους κι όμως απέκτησαν περιουσιακά στοιχεία, οικόπεδα, ακίνητα κι ένα σκασμό λεφτά. Υπάρχουν μερικοί απ αυτούς που έβγαλαν λεφτά έξω σε ξένες τράπεζες με τη σέσουλα. Η έρευνα όμως πλην ελαχίστων εξόφθαλμων περιπτώσεων, ναυάγησε. Όσο για τους εισαγγελείς κοιτάζουν να παίξουν κι αυτοί πόλεμο αντυπώσεων με προεκλογικά πυροτεχνήματα, βάζοντας τον Ντον Κορλεόνε-Τσοχατζόπουλο, φυλακή, λίγες μέρες πριν το στήσιμο της κάλπης. Πάρτε μια γεύση για το τι έχουν οι 300 μοσχαναθρεμμένοι.
trapezes3

Όσοι θεωρούν ότι τα ποσά των λογαριασμών δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, ας τα διαψεύσουν. Το mai μας το γνωρίζουν πια.


 
trapezes4
 
trapezes5
Ο πακτωλός και ο χορός εκατομμυρίων, δεν έχει τέλος. Να φάνε και τα δισέγγονά τους. Πηγαίνετε να τους ξαναψηφίσετε. Ζώα, ε ζώα....
trapezes6
Την ώρα που εσείς δεν έχετε να φάτε αυτοί γλεντοκοπάνε με την μαλακία που μας δέρνει...
trapezes7
Στην  υγειά των κορόιδων...
trapezes8
Με τις υγείες σας...
trapezes9
Το πάρτυ συνεχίζεται. Έχουμε άλλους τόσους.Γερά νεύρα και γερό στομάχι. Με την διαφορά ότι το δικό σας θα σπάσει. Αυτοί είναι λαμόγια και καλοπερασάκηδες...

trapezes10
Συνεχίζουμε τις παραθέσεις τραπεζικών περιουσιακών στοιχείων των εθνοκηφήνων που μερικοί εξ αυτών μπήκαν στην πολιτική ξεβράκωτοι και βγαίνουν εκατομμυριούχοι.
Κάποιοι μάλιστα είναι ξεκάθαρο ότι έχουν ωφεληθεί από την ενασχόληση τους με τα κοινά.
trapezes11
Δεν χρειάζεται κανένας να είναι έξυπνος για να το καταλάβει.
Μερικοί...πονηρούληδες, άρχισαν κάτι περίεργους ψιθύρους ότι έχουμε τραπεζικούς λογαριασμούς και τους κρύβουμε.
trapezes12
Και μάλιστα συγκεκριμένων πολιτικών αρχηγών.
Πιθανόν δεν μας ξέρουν. Εαν τα είχαμε θα τα βγάζαμε.ΟΛΑ.
Και αυτά που βρήκαμε(αφού λείπουν πολλοί λογαριασμοί)τα βρήκαμε συμπτωματικά αφού έριξαν επίτηδες ένα καλό πρωί τo μπάνερ της Βουλής που είχε το πόθεν έσχες των τεμπέληδων με αποτέλεσμα να ανατρέξουμε σε κατάστοιχα αλλά και σε πληροφορίες που μας έστειλαν φίλοι.
Αυτό, γιατί δεν θέλουμε τύποι περίεργοι να αμφισβητούν την εντιμότητα μας. Δεν μας νοιάζει κανένας ούτε αβαντάρουμε κανέναν. Μας είναι όλοι τους παγεροί, αδιάφοροι. Δεν μας σιτίζουν ούτε τους έχουμε ανάγκη.
trapezes13
trapezes14
trapezes15
makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: