Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

Αποκάλυψη!Αποδείξεις για το τί πραγματικά περιέχουν όλα τα θανατηφόρα εμβόλια:Γλουταμινικό νάτριο-Φορμαλευδή - Αλουμίνιο και υδράργυρο


Μετάφραση κειμένου στα Ελληνικά. atheatignosi:
Έχετε ποτέ αναρωτηθεί τι υπάρχει πραγματικά μέσα στα εμβόλια; Σύμφωνα με το Αμερικανικό Κέντρο Ελέγχου Νόσων προσθέτων ουσιών στα εμβόλια, όλα τα ακόλουθα συστατικά χρησιμοποιούνται συνήθως ως πρόσθετα εμβολίων:...


• Αλουμινίο - Ένα ελαφρύ μέταλλο που προκαλεί άνοια και νόσο του Αλτσχάιμερ. Ποτέ δεν θα πρέπει να εγχθείτε την ένεση με αλουμίνιο.

• Αντιβιοτικά - Χημικές ουσίες που προάγουν μικρόβια , τα οποία είναι θανατηφόρα ανθεκτικά στα αντιβιοτικά στελεχών βακτηρίων που σκοτώνει δεκάδες χιλιάδες Αμερικανούς κάθε χρόνο.

 • Φορμαλδεΰδη - Μια χημική ουσία παστώματος που χρησιμοποιείται για να συντηρήσει τα  πτώματα. Είναι εξαιρετικά τοξική για το νευρικό σύστημα, προκαλώντας τύφλωση, εγκεφαλική βλάβη και επιληπτικές κρίσεις. Το αμερικανικό υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών παραδέχεται ανοιχτά ότι η φορμαλδεΰδη προκαλεί καρκίνο. Μπορείτε να το δείτε αυτό και οι ίδιοι στόν Εθνικό ιστοχώρο Προγράμματος Τοξικολογίας, που χαρακτηρίζει τη 12η Έκθεση της για τις καρκινογόνες ουσίες . Εκεί, το ενημερωτικό δελτίο φορμαλδεΰδης παραλείπει εντελώς να αναφέρει την φορμαλδεΰδη στα εμβόλια. Αυτό είναι το "βρώμικο μικρό μυστικό" της κυβέρνησης και της βιομηχανίας εμβολίων. Δηλώνει εντούτοις ότι "... η φορμαλδεΰδη προκαλεί μυελοειδή λευχαιμία, καθώς και σπάνιες μορφές καρκίνου όπως της ρινικής κοιλότητας, και ρινοφαρυγγικό καρκίνο." 

• όξινο γλουταμινικό νάτριο (MSG) - Μια νευροτοξική χημική ουσία που ονομάζεται "εξωτοξίνη." Προκαλεί τους νευρώνες του εγκεφάλου να είναι υπερβολικά ερεθισμένοι, σε σημείο θανάτου. Το MSG είναι τοξικό ακόμη και όταν καταναλώνεται σε τρόφιμα, το οποίο προκαλεί ημικρανίες και ζημιά στο ενδοκρινικό σύστημα. Ποτέ δεν πρέπει να εγχύσετε MSG στο σώμα σας.

• Θιμεροσάλ - Μια ένωση απο μεθυλικό υδράργυρο που προκαλεί σοβαρή, η και μόνιμη βλάβη του νευρικού συστήματος. Ο υδράργυρος είναι ιδιαίτερα τοξικός για τον εγκέφαλο. Ποτέ δεν πρέπει να αγγίξετε, να καταπιείτε ή να εγχύσετε τον υδράργυρο σε οποιαδήποτε δόση. Δεν υπάρχει καμία ασφαλής δόση υδραργύρου! Οι γιατροί και οι προωθητές εμβολίων, σας λένε ψέματα ότι δεν υπάρχει υδράργυρος στα εμβόλια. 
Ακόμα και το CDC παραδέχεται ότι τα εμβόλια περιέχουν ακόμα υδράργυρο (thimerosal). Επιπλέον, τα Εθνικά Προγράμματα Τοξικολογίας παραδέχονται σε δικά τους έγγραφα ότι: ". ... παράγουν μικρές αλλά μετρήσιμες αυξήσεις στα επίπεδα του υδραργύρου στο αίμα" 

• Εμβολιασμοί • το "Thimerosal βρέθηκε να διασχίζει τον αιματοεγκεφαλικό φραγμό και τον πλακούντα.

• Οι "... κίνδυνοι του θιμεροσάλ περιλαμβάνουν νευροτοξικότητα και νεφροτοξικότητα. " (Αυτό σημαίνει την τοξικότητα του εγκεφάλου και των νεφρών.)

 • «... παρόμοια τοξικολογικά χαρακτηριστικά μεταξύ εθυλυδραργύρου και μεθυλυδραργύρου, αυξάνουν την πιθανότητα ότι η νευροτοξικότητα μπορεί επίσης να εμφανιστεί σε χαμηλές δόσεις thimerosal." 

• "... δεν υπάρχουν υφιστάμενες κατευθυντήριες γραμμές για την ασφαλή έκθεση σε εθυλυδράργυρο, ο μεταβολίτης του thimerosal. " 

• "... η αξιολόγηση καθόρισε ότι η χρήση του θιμεροσάλ σαν συντηρητικό σε εμβόλια μπορεί να οδηγήσει στην πρόσληψη υδραργύρου κατά τη διάρκεια των πρώτων έξι μηνών της ζωής που υπερέβησαν τις συνιστώμενες κατευθυντήριες οδηγίες από την Υπηρεσία Περιβαλλοντικής Προστασίας ( EPA) ... " ... 

• "Στις ΗΠΑ, το thimerosal εξακολουθεί να υφίσταται ως συντηρητικό σε ορισμένα εμβόλια που χορηγούνται σε μικρά παιδιά, καθώς και ορισμένα βιολογικά προϊόντα που συστήνονται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Το Thimerosal παραμένει ένα συντηρητικό σε ορισμένα εμβόλια που χορηγούνται σε εφήβους και ενήλικες. Επιπλέον, το thimerosal εξακολουθεί να χρησιμοποιείται διεθνώς ως συντηρητικό του εμβολίου. 

Η έκθεση πηγαίνει έπειτα να μας πει ότι η FDA σε μελέτες thimerosal  διαπίστωσαν ότι με κάποιο τρόπο είναι απολύτως ασφαλής. Αναφέρει επίσης ότι οι κατασκεαστές εμβολίων "εργάζονται" για να αφαιρέσουν το thimerosal από τα εμβόλια, αλλά στην πραγματικότητα κατασκευάζεται ακόμα στα εμβόλια. 

Επ ευκαιρία, αυτή η έκθεση αποκαλύπτει επίσης ότι η FDA απαιτεί συντηρητικά όπως το thimerosal μόνο στις λεγόμενες «πολλαπλές δόσης σε "εμβόλια - φιαλίδια που περιέχουν περισσότερες από μία δόση εμβολίου. Οι φαρμακευτικές εταιρείες θα μπορούσαν, αν ήθελαν να παράγουν "καθαρά" εφάπαξ δόση εμβολίων χωρίς υδράργυρο / thimerosal. 
Αλλά τα επιλέγουν επειδή είναι πιο κερδοφόρα τα προϊόντα που περιέχουν υδράργυρο πολλαπλών δόσεων εμβολίων. Δεδομένου ότι η έκθεση παραδέχεται, ότι τα «Συντηρητικά δεν απαιτούται για προϊόντα που διατυπώνονται σε μονής δόσης φιαλίδια. Τα φιαλίδια πολλαπλών δόσεων προτιμώνται από ορισμένους γιατρούς και κλινικές υγείας, επειδή είναι συχνά λιγότερο ακριβά ανά δόση εμβολίου και απαιτούν λιγότερο αποθηκευτικό χώρο." Έτσι, ο λόγος για τον οποίο το παιδί σας εγχέεται την ένεση με το εμβόλιο, συνοψίζεται στα γραφεία της υγειονομικής περίθαλψης για να κάνουν περισσότερα χρήματα και εξοικονόμηση χώρου αποθήκευσης!



«Ο υδράργυρος στα εμβόλια είναι μια θεωρία συνωμοσίας!

Έχουμε ενημερωθεί από πολλούς «σκεπτικιστές» και γιατρούς, ότι δεν υπάρχει ενα τέτοιο πράγμα όπως ο υδράργυρος στα εμβόλια, καθώς και ότι μια τέτοια πρόταση, δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια «άγρια ​​θεωρία συνωμοσίας». 
Αυτό μας δείχνει ακριβώς το πόσο άγνοια έχουν όλοι οι σκεπτικιστές, οι γιατροί, και οι επαγγελματίες της υγείας.
Δεν έχουν καμία ιδέα για το τι υπάρχει στα εμβόλια που σερβίρουν στους ανθρώπους.
Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να επισκεφτούν  την ιστοσελίδα πρόσθετων ουσιών εμβολίων, η οποία παραδέχεται ανοιχτά αυτές τις χημικές ουσίες που χρησιμοποιούνται στα εμβόλια τώρα!
Δεν είναι μια θεωρία συνωμοσίας! Είναι το καθεστώς της σύγχρονης παραγωγής εμβολίων.
Και στην περίπτωση που το CDC αφαιρέσει αυτή τη σελίδα, εδώ είναι ένα στιγμιότυπο οθόνης, που λήφθηκε στις 22 Οκτωβρίου του 2012, που δείχνει τι ακριβώς ήταν στη σελίδα  πρόσθετων ουσιών εμβολίων CDC:





Νιώθετε πονοκέφαλο μετά από ένα εμβόλιο; Αυτή είναι η αίσθηση των χημικών ουσιών που τρώνε τον εγκέφαλο σας.

Τώρα, σκεφτείτε το εξής: Η πιο συχνή ανεπιθύμητη ενέργεια της ένεσης του εμβολίου είναι ένας πονοκέφαλος. Το CDC παραδέχεται ότι πάνω από το 30 % των ασθενών στους οποίους εγχύονται εμβόλια, βιώνουν πονοκεφάλους ή ημικρανίες.
Τι θα μπορούσε ενδεχομένως να υπάρχει μέσα στα εμβόλια που θα μπορούσε να προκαλέσει πονοκεφάλους, ημικρανίες και εγκεφαλικές βλάβες ! 

Ακόμα κι αν πιστεύουν στην θεωρία των εμβολίων ως ένα χρήσιμο τρόπο για να εκπαιδεύσουν το ανοσοποιητικό σύστημα να αναγνωρίζει τους παθογόνους παράγοντες, γιατί κάποιος - ειδικά ένας γιατρός - νομίζει ότι είναι εντάξει το να εγχύσει στα ανθρώπινα όντα υδράργυρο, MSG, φορμαλδεΰδη, και αλουμίνιο; Το επιχείρημα των προωθητών εμβολίου είναι ότι το κάθε εμβόλιο περιέχει μόνο μια μικρή δόση αυτών των εξαιρετικά τοξικών ουσιών, και επομένως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Αλλά αυτό το επιχείρημα κάνει ένα μοιραίο λάθος: Τα παιδιά στην Αμερική λαμβάνουν πάνω από είκοσι εμβόλια μέχρι να γίνουν έξι ετών ! Ποιο είναι η αθροιστική επίδραση  όλων αυτών των εμβολίων, σύν τον υδράργυρο από τα οδοντικά σφραγίσματα και τις διαιτητικές πηγές; Ποια είναι η επίδραση του εγχθμένου υδραργύρου σε ενα άνοσο κατασταλμένο παιδί που ζει σε μια κατάσταση χρόνιας διατροφικής ανεπάρκειας; Οι επιστήμονες δεν ξέρουν την απάντηση, γιατί τέτοιες μελέτες δεν έχουν πραγματοποιηθεί ποτέ. Έτσι, προσποιούνται ότι τίποτα κακό δεν θα συμβεί και θα πιέζουν όλο για περισσότερα εμβόλια σε βρέφη, παιδιά, ακόμη και τις μέλλουσες μητέρες. Θα παίζουμε ρώσικη ρουλέτα με τα παιδιά μας, με άλλα λόγια, κάθε ένεση θα μπορούσε να προκαλέσει μια κρίση, κώμα, θάνατο, ή αυτισμό.



Γιατί η βιομηχανία δεν προσφέρει"καθαρά" εμβόλια ελεύθερα από όλα τα τοξικά πρόσθετα;

Αν τα εμβόλια υποτίθεται ότι είναι για το καλό σας, γιατί περιέχουν τόσα πολλά πρόσθετα που είναι βλαβερά για σας; Δεν θα θέλατε να φάτε υδράργυρο στα ψάρια σας. Δεν θα θέλατε MSG στο σάντουιτς σας, και σίγουρα δεν θα θέλατε φορμαλδεΰδη στη σόδα σας. Γιατί, λοιπόν, θα επιτρέψετε στον εαυτό σας να εγχυθεί με αυτές τις θανατηφόρες ουσίες; Και εξίσου σημαντικό, γιατί οι βιομηχανίες εμβολίων δεν προσφέρουν ΚΑΘΑΡΑ εμβόλια; Χωρίς πρόσθετες ουσίες που καταστρέφουν τον εγκέφαλο; Σκεφτείτε το: Όταν αγοράζετε τρόφιμα για την υγεία, θέλετε σε εκείνα τα τρόφιμα να μην υπάρχει υδράργυρος, MSG, αλουμίνιο και σίγουρα όχι φορμαλδεΰδη. 
Δεν υπάρχει λογικός άνθρωπος που θα φάει εν γνώση του αυτά τα  νευροτοξικά δηλητήρια. 
Και όμως, οι ίδιοι αυτοί άνθρωποι κυριολεκτικά εγχύουν εκείνα τα ίδια ακριβώς δηλητήρια που καταστρέφουν τον εγκέφαλο, με την αιτιολογία ότι, κατά κάποιο τρόπο, «Αυτή η ένεση είναι καλό για μένα!" παράλογα, η βιομηχανία εμβολίων λέει ότι αυτά τα τοξικά συστατικά σκόπιμα προστίθενται στα εμβόλια για να κάνουν την εργασία τους καλύτερα! Ναι, αυτός είναι ο λόγος: Επιμένουν ότι ο  υδράργυρος κάνει τα εμβόλια να λειτουργούν καλύτερα. Κάντε κλικ εδώ για να δείτε μια έκθεση ειδήσεων και βίντεο που πραγματικά υποστηρίζουν ότι ο  υδράργυρος κάνει τα εμβόλια να λειτουργούν καλύτερα, χορηγόντας τα στα παιδιά "βελτιώνουν την συμπεριφορά και την πνευματική τους απόδοση.

Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ισχυρίζονται κυριολεκτικά ότι ο υδράργυρος είναι καλός για τα μωρά. Οι βιταμίνες μπορεί να σας σκοτώσουν, λένε, αλλά ο υδράργυρος είναι καλός για σας!

Νόμιζα ότι η θεωρία πίσω από τα εμβόλια ήταν ότι οι εξασθενημένοι ιοί θα έδιναν στο ανοσοποιητικό σύστημα μια πρόβα έτσι ώστε στην πταγματικότητα θα ενίσχυαν τα αντισώματα.
Πού χωράνε ο υδράργυρος, η φορμαλδεΰδη και ή MSG σε αυτή τη θεωρία; Μήπως το σώμα σας θα επωφεληθεί καθ 'οιονδήποτε τρόπο από την έκθεση σε φορμαλδεΰδη; Φυσικά όχι. Η ίδια η ιδέα είναι γελοία. Οπότε αυτά τα πράγματα είναι καθαρά για τα εμβόλια; Σας προκαλώ να προσπαθήσουμε να βρούμε ένα. Απλά δεν υπάρχουν για τον πληθυσμό στο σύνολο του. Σχεδόν όλα τα εμβόλια για τις μάζες διατυπώνονται σκόπιμα με νευροτοξικές χημικές ουσίες που δεν έχουν απολύτως τίποτα να κάνουν με την επιστήμη των εμβολιασμών, αλλά έχουν να κάνουν με τον αυτισμό, τη νόσο του Αλτσχάιμερ, πρώιμη εμφάνιση άνοιας , καταστολή του ανοσοποιητικού, και την μαζική λειτουργία του εγκεφάλου.



Τα εμβόλια είναι σχεδιασμένα με χημικά πρόσθετα για να δηλητηριάζουν τον πληθυσμό, και όχι για την προστασία του πληθυσμού

Αυτός είναι ο πραγματικός σκοπός των εμβολίων: να μήν «προστατεύσει τα παιδιά" με κανενός είδους ασυλία, και να εισφέρει στις μάζες ένα τοξικό κοκτέιλ χημικών ουσιών που προκαλούν βλάβες στον εγκέφαλο και υπογονιμότητα: ο υδράργυρος, MSG, η φορμαλδεΰδη και το αλουμίνιο.
Η ουσία είναι ο πλυθησμός να παραμένει άλαλος, έτσι ώστε κανείς να μην έχει το μυαλό να  ξυπνήσει και να αρχίσει να σκεφτέται για τον εαυτό του.




Δεν υπάρχουν σχόλια: