Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

Η Μεγάλη Σφραγίδα των ΗΠΑ


Η Μεγάλη Σφραγίδα των ΗΠΑ (όπως βρίσκεται στο χαρτονόμισμα του ενός δολαρίου).
Την απόφαση για την απεικόνιση της Μεγάλης Σφραγίδας πάνω στο χαρτονόμισμα του ενός δολαρίου φέρεται να πήρε ο τότε (1935) υπουργός της Αμερικανικής Κυβέρνησης και...
δεδηλωμένος Τέκτονας Χένρι Άγκαρντ Γουάλας, ο οποίος στη συνέχεια διετέλεσε αντιπρόεδρος υπό τον πρόεδρο Ρούσβελτ απο το 1940 έως το 1944.
Aναφέρει:
ANNUIT : ‘He Agrees’: Αυτός Συμφωνεί
COEPTIS : ‘With the Cause which has Started’: Με τον Σκοπό που Έχει Τεθεί σε Κίνηση για την
NOVUS : New’: Νέα
ORDO : ‘World’: Τάξη
SECLORUM : ‘Order of the Ages’: των Αιώνων
Το Τάγμα των Πεφωτισμένων ιδρύθηκε την 1η Μαίου, 1776, από τον Adam Weishaupt, ένα καθηγητή του Εκκλησιαστικού Δικαίου στο Πανεπιστήμιο του Ingolstadt, της Γερμανίας. Αν και ήταν γόνος Ιουδαικής οικογένειας, προσηλυτίστηκε στον Ρωμαιοκαθολικισμό, και πήρε το σχήμα του Ιησουίτη ιερέα. Αργότερα, διέρρηξε τις σχέσεις του και με τον Ρωμαιοκαθολικισμό.
Ο Βάισχαουπτ ήταν Μασόνος με μεγάλη συμμετοχή στην μαγεία. Πεφωτισμένοι σημαίνει “αυτοί που έχουν πνευματική φώτιση από τον Εωσφόρο”. Οι βασικοί στόχοι του Τάγματος των Πεφωτισμένων ήταν πέντε:
- Καταστροφή όλων των δημοκρατικών κυβερνήσεων.
- Κατάργηση της ατομικής ιδιοκτησίας.
- Καταστροφή του Χριστιανισμού.
- Εγκαθίδρυση μιας Ενιαίας Παγκόσμιας Κυβέρνησης.
- Άνοδος του Εωσφόρου στον Παγκόσμιο θρόνο.
Το Τρίγωνο
Το τρίγωνο μέσα στον κύκλο είναι το υπέρτατο σύμβολο του Εωσφόρου/Σατανά, “του Θεού του κόσμου τούτου”.
Το τρίγωνο συμβολίζει στον αποκρυφιστικό μυστικό συμβολισμό, τις τρεις Σατανικές θεότητες της αρχαίας Βαβυλώνας. Οι Βαβυλώνιοι λάτρευαν τον Εωσφόρο με την μορφή του Θεού Ήλιου (Ηλιακή Θεοτητα), τον αυτοκράτορα-θεό τους Νεβρώδ, και την Μητέρα Θεά Γη (καθώς και τον ήλιο, τη σελήνη και τα άστρα). Αυτή- η βλάσφημη, ανίερη τριάδα - ήταν ένας ειρωνικός αντικατοπτρισμός του ευλογημένου Τριαδικού Θεού των Ουρανών. Του Πατρός, του Υιού και του Αγίου Πνεύματος.
Ο Μπέντζαμιν Κρεμ, ο γνωστός κήρυκας του ψευδόχριστου της Νέας Εποχής, Μαϊτρέγια, συνδέει άμεσα το τρίγωνο με τον επερχόμενο παγκόσμιο ηγέτη. Δηλώνει: «Ο Χριστός θα είναι γνωστός ως το σημείο μέσα στο τρίγωνο» (Benjamin Crème, ‘MaitreyaMission’, p. 46)
Το τρίγωνο είναι το σύμβολο του ‘Lucis Trust, που αρχικά ονομάζονταν Lucifer Trust (Τραστ του Εωσφόρου). Το σύμβολό του είναι το τρίγωνο με μια αναπαράσταση της ανίερης τριάδας στο εσωτερικό.
(Σχ. ΚΟ: Αναφέρει η ιστοσελίδα τους: Τα Τρίγωνα αποτελούν παγκόσµια δραστηριότητα υπηρεσίας µε την οποία συνδέονται άνθρωποι ανά τρεις για να δηµιουργήσουν ένα πλανητικό δίκτυο τριγώνων φωτός και καλής θέλησης. Με τη χρήση µιας παγκόσµιας προσευχής, της Μεγάλης Επίκλησης, επικαλούνται το φως και την αγάπη ως υπηρεσία προς την ανθρωπότητα).

Τρίγωνο- Ανώτατο Σύμβολο Των Περιβαλλοντολόγων
Το τρίγωνο είναι το υπέρτατο σύμβολο του παγκόσμιου περιβαλλοντολογικού κινήματος. Ο ΟΗΕ υιοθέτησε την ‘Μεγάλη Επίκληση’ ως την επίσημη προσευχή στον εορτασμό της ‘Ημέρας της Γης’, τον Απρίλιο του 1990. Η ‘Μεγάλη Επίκληση’ είναι η αποκρυφιστική προσευχή που καλεί τον Εωσφόρο να επιστρέψει και να εγκαθιδρύσει το βασίλειο του στη γη. Η ‘Ημέρα της Γης’ διασύνδεσε 2.500.000.000 ανθρώπους μεταξύ τους στο μεγαλύτερο υπερθέαμα όλων των εποχών. Στις τηλεοπτικές οθόνες ολόκληρου του κόσμου άστραφταν τα άσπρα και πράσινα τρίγωνα.
Οι Νεοεποχίτες συγγραφείς της Γέφυρας του Ουρανίου Τόξου περιγράφουν ως εξής τον Πλανήτη Γη:
«...Ένα δίκτυο φωτός που αποτελείται από αλληλοσυνδεδεμένα τριγωνικά πεδία ενεργειακών δυνάμεων. Συνδεθείτε με αυτά τα παγκόσμια πεδία δυνάμεων και θα γίνετε ένα με τον Θεό”. Όταν ένα μεγάλο πλήθος ανθρώπων - μια κρίσιμη μάζα - στη Γη συνδεθούν με αυτό το ενεργειακό δίκτυο, τότε θα εμφανιστεί ο ‘Χριστός της Νέας Εποχής’ και ολόκληρη η ιεραρχία των πνευμάτων του (δαίμονες) για να εγκαθιδρύσουν τον Νεοεποχικό βασίλειό τους. Τότε, οι “υιοί του ανθρώπου” θα γίνουν ένας.»
Ο Χριστιανός συγγραφέας Texe Marrs γράφει στο βιβλίο του, ‘Το Μυστηριώδες Χάραγμα της Νέας Εποχής’·
«Ο Τζβίαλ Κχουλ, ο Θιβετιανός Δάσκαλο ς (δαίμονας), αποκαλύπτει ότι το τρίγωνο, μέσω της Μεγάλης Επίκλησης, συμβολίζει τις συνδυασμένες ενέργειες του Ηλιακού Πατέρα, “του Χριστού”, της Ιεραρχίας και της ανθρωπότητας. Με Χριστιανική ορολογία, μπορούμε να πούμε ότι το τρίγωνο αντιπροσωπεύει τις συνδυασμένες ενέργειες του Σατανά, του ψευδόχριστου της Νέας Εποχής του, της δαιμονικής Ιεραρχίας και της ανθρωπότητας.»
Η Νεοεποχίτικη Μεγάλη Επίκληση γίνεται σήμερα η προσευχή εκατοντάδων εκατομμυρίων ανθρώπων σε ολόκληρη τη Γη.
Το Μάτι Του Εωσφόρου Που-Βλέπει-Τα-Πάντα
Το μάτι που-Βλέπει-τα-Πάντα, στην κορυφή της πυραμίδας, ήταν γνωστό στην αρχαία Αίγυπτο ως το Μάτι του Ώρου του Ρα, του Αιγυπτιακού θεού Ηλίου. Το μάτι του Ώρου ήταν το μάτι του Εωσφόρου (Σατανά).
Η Barbara Walker, στην Εγκυκλοπαίδεια της Νέας Εποχής, γράφει, “Το τρίγωνο είναι το συμπαντικό σύμβολο της Μητέρας Θεάς”.
Ο Ρόμπερτ Μύλλερ περιγράφει την αναδυόμενη Ενιαία Παγκόσμια Τάξη “σαν μια λαμπρή Αφροδίτη αναδυόμενη από τη Θάλασσα”. Η Αφροδίτη είναι η αρχαιoελληνική εκδοχή της Βαβυλωνιακής Μητέρας Θεάς. Αυτή καταμόλυνε ολόκληρο τον κόσμο με τον Σατανισμό της. Αλλά και η Ινδία έχει επίσης ‘Μητέρα Θεά’, την οποία και λατρεύει ως τα σήμερα σαν το Μεγάλο Φίδι (Οφιολατρεία). Στο 18ο κεφάλαιο της Αποκάλυψης αποκαλείται “Βαβυλών η μεγάλη, Μήτηρ Πορνών”, η ψευδεπίγραφη ψευδοεκκλησία του Σατανά. Η Βαβυλωνιακή Θρησκεία θα ξαναεμφανισθεί κατά τις έσχατες ημέρες με την μορφή της Νεοεποχικής Πανθρησκείας. Είναι η γυναίκα πάνω στο κόκκινο θηρίο της Αποκάλυψης (17:3), η αριστουργηματική Σατανική πλαστογραφία της αληθινής, της εξαγορασμένης με αίμα νύμφης, της αληθινής Εκκλησίας των Αγίων Μαρτύρων, της “Νύμφης τουΑρνίου”.
Ο κ. Οικολόγος, (και κ. Παγκόσμια Υπερθέρμανση, βραβευμένος με νόμπελ, ‘χριστιανός’ οικο-λάτρης), πρώην Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, ο Αλ Γκορ, γράφει στο βιβλίο του, ‘Η Γη σε Αμφιταλάντευση’:
«Μπορούμε να κατανοήσουμε την θρησκευτική μας κληρονομιά ως θεμελιωμένη σε μια μοναδική γήινη θεά που υποτίθεται ότι είναι πηγή κάθε ζωής».
Είναι δυνατόν ο σύγχρονος άνθρωπος, η πιο μορφωμένη γενιά που έζησε ποτέ, να ξαναεπιστρέφει στη μαγεία, στη λατρεία του ήλιου, της σελήνης, των άστρων, και της Γης, της Μητέρας Θεάς των αρχαίων Βαβυλωνίων;
Το περιοδικό ‘U.S. News and World Report’ απεικόνισε το μάτι του Εωσφόρου που-Βλέπει-τα-Πάντα, στο κέντρο της πυραμίδας, με ένα βέλος να δείχνει το μέλλον. Ο τίτλος του άρθρου ήταν: ‘Οι Χρονικοί Σταθμοί 1990 μέχρι 1999’. Μήπως oι συντάκτες του άρθρου αυτού έστελναν ένα κωδικό μήνυμα στο παγκόσμιο δίκτυο των Εωσφοριστών όλου του κόσμου, λέγοντάς τους ότι: “Αυτό είναι το χρονοδιάγραμμά μας για τη εγκαθίδρυση της Νέας Παγκόσμιας Τάξης;”
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Απόσπασμα από το βιβλίο ‘Ο Τελευταίος Παγκόσμιος Δικτάτορας’ τουDwight L. Kinman, εκδόσεις ΣΤΕΡΕΩΜΑ

redskywarning.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: