Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

Το κόλπο του zeitgeist είναι κόλπο της μισής αλήθειας


Είναι γνωστό πλέον σε όλους τους ψαγμένους της υφηλίου, το ντοκυμανταίρ ZEITGEIST, που προωθήθηκε παγκόσμια κυρίως μέσω του YOUTUBE.

Το ZEITGEIST αποκαλύπτει-αποδέχεται συνοπτικά τις εξής αλήθειες, χωρίς όμως να τις λέει ολόκληρες, ή χωρίς να αντιλαμβάνεται όλη την αλήθεια...

1. Οι κυβερνήσεις είναι μαριονέττες κάποιας παγκόσμιας αρχής. Αυτό πλέον το κατάλαβαν όλοι.

Δεν προτείνει όμως ποιά είναι η παγκόσμια αρχή. Αναφέρεται γενικά σε πολυεθνικές, λέγοντας και μερικά ονόματα από αυτές.

2. Όταν κάποιος τοπικός ηγέτης δεν υπακούει, τότε τον δωροδοκούν, ή τον σκοτώνουν ή του στέλνουν τον νατοϊκό στρατό. Δίνει τα παραδείγματα κάποιων ηγετών του Ιράν και του Σαντάμ, αλλά όχι του Μιλόσεβιτς, που αφήνει έτσι να εννοηθεί ότι εκεί το ΝΑΤΟ είχε δίκιο.

Εκείνο που αποφεύγουν όμως να πουν είναι το πιό συνηιθησμένο. Η μέθοδος της δια του εκβιασμού αντικατάστασης ενός πρωθυπουργού, όταν δεν τους κάνει τα χατήρια. Εκβιασμό με αποκαλύψεις σκανδάλων, ή με απειλή της ζωής του ή των παιδιών του.

3. Η παγκόσμια οικονομία κινείται βάσει των προϋπολογισμών, όχι των κρατών, αλλά των μεγάλων πολυεθνικών εταιρειών. Αποφεύγει όμως να πει ποιοί είναι πίσω από τις εταιρείες και χρησιμοποιεί απλά το κολπάκι του κομμουνισμού με το ΑΠΡΟΣΩΠΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ. Το κεφάλαιο δηλαδή τα κάνει όλα. Το κεφάλαιο καταστρώνει εκατονταετή σχέδια. Ο αέρας ο κοπανιστός δηλαδή. Ο κανένας. Έτσι απροσδιόριστα, οι πολυςθνικές εταιρείες.

Δεν αναφέρεται ούτε σε Ιλλουμινάτι, ούτε σε σιωνιστές, ούτε σε λέσχες, αφού αυτές είναι πολέον παρωχημένες συνωμοσιολογίες. Ποιοί είναι πίσω από τα οικονομικά οχήματα που λέγονται πολυεθνικές; Άκρα του τάφου σιωπή. (Διαβάστε τον τόμο "ο πλανήτης της σιωπής")

4. Οι ΗΠΑ επιλέγουν κάθε μερικές δεκαετίες, ποιό θα είναι το κράτος θα παράγει την ηρωίνη. Αναφέρεται ότι το Αφγανιστάν, όσο κυβερνούσανε οι Ταλιμπάν (Έλληνες), δεν παρήγαγε ηρωίνη.

Μετά την εισβολή των Αμερικάνων άρχισε να παράγει το 90% της παγκόσμιας παραγωγής.

Δεν μας λέει όμως ότι αυτός είναι και ο λόγος της παγκόσμιας τηλεοπτικής δυσφήμισης των Ταλιμπάν!

Δεν μας λέει επίσης το γιατί οι ΗΠΑ θέλησαν να γίνει εκεί η παραγωγή της ηρωίνης, αφού την παρήγαγαν στο Βιετνάμ και μετά στο Λάος. Μήπως επειδή στην περιοχή κατοικούν πάνω από 40.000.000 ελληνογενείς;

Δεν μας λέει επίσης το ποιός είναι πίσω από το κράτος μαριοννέτα, δηλάδή τις ΗΠΑ.
5. Μας λέει ότι οι πολιτικοί σαν ανεκπαίδευτοι που είναι στο να αντιμετωπίζουν προβλήματα, αφού ο κάθε μαϊντανός γίνεται βουλευτής, επειδή δήθεν τον επέλεξαν δημοκρατικά οι πολίτες, δεν μπορούν να δώσουν λύσεις στα προβλήματα.

Αυτό είναι αλήθεια, αλλά η απάντηση που μας δίνει είναι ότι τις λύσεις, τις δίνουν οι τεχνικοί και οι επιστήμονες με την τεχνολογία.

Αυτό επίσης στέκει, αφού η τεχνολογία μας δίνει αυξημένες ποσότητες τροφών, θεραπείες στις αρρώστιες κτλ.

Δεν μας λένε όμως ότι η τεχνολογία, που σε τελική ανάλυση την θεοποιούν, είναι αυτή που χρησιμοποιείται για να υποδουλωθεί όλος ο πλανήτης.

Η τεχνολογία δίνει την ακαριαία παγκόσμια πληροφόρηση και το φακέλωμα και τον έλεγχο του νου και της ψυχής των πολιτών όλου του πλανήτη, που τον μετέτρεψε ήδη σε ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ.

Το αποτέλεσμα επομένως της προώθησης του ZEITGEIST, ηθελημένα ή άθελα, είναι η θεοποίηση της τεχνολογίας, αφού τους πολιτικούς τους πετάει στα σκουπίδια, όπως ακριβώς ήτανε προσχεδιασμένο να γίνει.

Προωθεί δηλαδή σαν ιδανικό μοντέλο, την απρόσωπη, υπερεθνική και παγκόσμια διακυβέρνηση κάποιας αρχής αόρατης, που θα έχει τη δυνατότηα να σου παράσχει μέσω της τεχνολογίας, τροφή, ιατρική περίθαλψη και σχολεία.

Μα αυτό ακριβώς φίλοι μου είναι και το σχέδιο της παγκόσμιας κυβέρνησης του Αντιχρίστου.

Μετά φόβου Θεού

καλή Κυριακή

Λιακόπουλος Δημοσθένης

Δεν υπάρχουν σχόλια: