Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

Η ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ AIDS: Το εμβόλιο κατά της πολυομυελίτιδας (Βίντεο)


Το βιολογικό όπλο του ιού HIV/AIDS ίσως είχε ως χρονική αφετηρία την 12η Απριλίου του 1955.Το εμβόλιο κατά της πολυομυελίτιδας που παρασκευάσθηκε από τον Salk στις Η.Π.Α  έλαβε άδεια για χρήση στο ευρύ κοινό, και στα αμέσως επόμενα χρόνια περίπου 90 εκατομμύρια Αμερικανοί εμβολιάσθηκαν. Αυτή η εκστρατεία εμβολιασμών αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες που πραγματοποιήθηκαν ποτέ.
Το εμβόλιο εμφανίστηκε αρχικά ως πολύ αποτελεσματικό, καθώς μέσω αυτής της πρωτοβουλίας η πολυομυελίτιδα αντιμετωπίστηκε ριζικά στις Η.Π.Α…
Παρόλα αυτά, έπειτα από τους μαζικούς εμβολιασμούς, 260 παιδιά που είχαν λάβει ανοσοποίηση μέσω του εμβολίου κατά της πολυομυελίτιδας του Salk παρουσίασαν συμπτώματα άγνωστης ασθένειας.. Οι τότε αρχικές αναφορές έκαναν λόγο για 11 θανάτους παιδιών που είχαν ανοσοποιηθεί… Η διερεύνηση που ακολούθησε έκανε λόγο για αρκετές ελαττωματικές δόσεις του συγκεκριμένου εμβολίου, και έτσι εγκαταλείφθηκε μονομιάς η προοπτική εμβολιασμών σε παγκόσμια κλίμακα…
Δύο διακεκριμένοι επιστήμονες, ο Δρ. Hilary Koprowski, διευθυντής του Ινστιτούτου Wistar στη Φιλαδέλφεια, καθώς και ο Δρ. Albert Sabin, ιατρός του Παιδιατρικού Νοσοκομείου του Cincinnati απέκτησαν έπειτα από αυτά τα γεγονότα ισχυρό κίνητρο για να αντικαταστήσουν το εμβόλιο που είχε παρασκευάσει ο Salk.

Το Ινστιτούτο Wistar αποτελεί ένα κέντρο βιοιατρικής που επικεντρώνεται στην έρευνα και ανάπτυξη εμβολίων με ιδιαίτερη εστίαση στην έρευνα κατά του καρκίνου.. Συνεργάζονται επίσης με την κυβέρνηση των Η.Π.Α σε προγράμματα ανάπτυξης βιολογικών όπλων..
Ο ιός HIV/AIDS εντοπίζεται στις προσπάθειες δημιουργίας ανοσο-κατασταλτικών ιών καρκίνου που θα ήταν δύσκολο να εντοπισθούν και θα προκαλούσαν το θάνατο μέσω της ολοκληρωτικής καταστροφής του  ανοσοποιητικού συστήματος, ώστε να αποκρυφθεί ουσιαστικά η πραγματική αιτία της νόσου.
Τα εμβόλια που ανέπτυξαν τόσο ο Sabin όσο και ο Koprowski είχαν στοιχεία από όργανα πιθήκων.. Από τη στιγμή που αναπτύχθηκαν θα έπρεπε να ελεγχθούν σε μαζικούς μη-ανοσοποιημένους πληθυσμούς. Αυτή η επιλογή δεν ήταν διαθέσιμη για τον πληθυσμό της Βόρειας Αμερικής..
Ο Koprowski συνέχισε τη «μελέτη» του  στο Βελγικό Κογκό που διέθετε εκείνη την εποχή μία από τις πλέον σύγχρονες υγειονομικές εγκαταστάσεις. Μεταξύ του 1956 και του 1960 περισσότεροι από 1 εκατομμύριο Αφρικανοί πείσθηκαν να λάβουν το εμβόλιο CHAT που ανέπτυξε ο Koprowski.
O Sabin ανέλυσε το εμβόλιο του Koprowski το 1958 και ανακάλυψε ότι ήταν εξαιρετικά ασταθές και μολυσμένο με έναν άγνωστο ιό.
Ο Sabin ενημέρωσε τον Koprowski σχετικά με την ανακάλυψή του και δημοσιοποίησε τα ευρήματα….
Το εμβόλιο του Koprowski ήταν ουσιαστικά ο ιός HIV/AIDS.. Από την Αφρική όπου έγιναν οι πρώτες ανοσοποιήσεις εξαπλώθηκε το μεγαλύτερο βιολογικό όπλο από καταβολής ανθρωπότητας, που ταιριάζει απόλυτα με την ευγονική ατζέντα της παγκόσμιας Ελίτ, και ας ισχυρίζονται πολλοί ότι ο ιός παραμένει ένα «άλυτο μυστήριο»… 
 https://www.youtube.com/watch?v=LZs1V8mpcoY
 
pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: